vellezerit korcar jepe mp3 download
3:33 ENDRI & STEFI FT CRAZY BAND - JEPE ( KENGA MAGJIKE 2013 ) .mp3
3:34 ENDRI & STEFI FT CRAZY BAND - JEPE Kenga Magjike 2013 ( Netet Finale - Pallati Koncerteve ) .mp3
3:10 Endri dhe Stefi - Korçare .mp3
3:31 Endri & Stefi - Jorgjica (South Albanian Music) .mp3
3:43 STEFI & ENDRI - "Korçare" .mp3
3:18 Endri dhe Stefi-Kacurrelja House Version (Celi Dj rmx) .mp3
3:15 Endri & Stefi - Kacurrela .mp3
2:33 Eli Fara & Endri dhe Stefi Prifti (Vellezerit korcare) - Varkat po nisen .mp3
3:45 Mr. Giulio & Endri ft Stefi ft Crazy Band - Jepe Jepe -MG - .mp3
3:33 STEFI & ENDRI - "Harroje,harroje" .mp3
3:32 Ti s'e meriton - Endri & Stefi - live + teksti .mp3
2:06 Endri dhe Stefi - EJA NE PREHER TE TE MAR - Serenata Korcare .mp3
1:35 Vëllezërit Korcarë - Picirika - Live - Crazy Calvin - 29-9-2013 .mp3
4:17 Endri & Stefi Prifti feat. BURN - U dogja mrekullisht .mp3
9:58 Vesa Luma, Stefi dhe Endri Prifti - Shqiperi o nena ime / Xhamadani vija vija .mp3
12:44 Stefi dhe Endri Prifti, Rita e Frederik Ndoci - Kolazh me kenge qytetare .mp3
6:08 Serenata Korçare - Tomi Kondakçi - Më mungon Korçë e dashur .mp3
3:22 Endri & Stefi Prifti- Lulet ne dritare (100 Kenget e Shekullit 2) .mp3
3:30 VELLEZERIT CURRI - "Mos ma gris fustanin" .mp3
9:14 Stefi & Endri Prifti,Eli Fara - Kolazh .mp3
3:26 Dy të dashurat - Endri & Stefi Prifti .mp3
3:23 Endri & Stefi Prifti Mesuesi i pare .mp3
3:22 Lulet në dritare - Endri & Stefi Prifti .mp3
More results